-->

Ophold og statsborgerskab i Danmark (Residency in Denmark)​

​Vi ansøger på din eller din families vegne om familiesammenføring eller opholdstilladelse i Danmark.​

​Generelt om opholdstilladelse

​Der er muligt at få opholdstilladelse i Danmark på baggrund af forskellige grundlag. Det kan være, at man har familie i Danmark, eller at man skal arbejde, forske eller uddanne sig i landet. Ansøgningen og kravene for at få opholdstilladelse er forskellige alt efter, hvad man skal lave i Danmark. Der er også helt særlige regler for flygtninge.

Vi hjælper med ansøgning om familiesammenføring og opholdstilladelse på andet grundlag

En ansøgning om opholdstilladelse kan ofte være en langsommelig og besværlig proces. Vi kan hjælpe jer med at få udfyldt ansøgningen korrekt og indhente alle de nødvendige dokumenter. Herudover tager vi os naturligvis af al korrespondance med Udlændingestyrelsen og rådgiver jer frem til Udlændingestyrelsens afgørelse samt evt. klagesag for Udlændingenævnet.

Hurtigere sagsbehandling​

cj_2

​Der skal indhentes en lang række dokumenter førend en ansøgning om opholdstilladelse sendes af sted, og det kan ofte være svært at overskue, om man har det hele med. Vi har stor erfaring med at bistå ved ansøgninger om opholdstilladelse og sikrer os, at alle de nødvendige oplysninger bliver medsendt, så sagsbehandlingen ikke bliver. Skulle afgørelsen ikke falde ud til jeres fordel vil vi naturligvis rådgive jer om sagens videre førelse og jeres øvrige muligheder.

​Ønsker du dansk statsborgerskab eller permanent opholdstilladelse?

Har du boet i landet i nogle år og ønsker du at opnå dansk statsborgerskab eller permanent opholdstilladelse, kan vi også være behjælpelige med dette. Herunder vil vi hjælpe med udfyldelse af ansøgningsskema og indlevering af skemaet til myndighederne. Herudover vil vi stå for al korrespondance frem til afgørelsen og naturligvis rådgive dig om de krav der stilles til opnåelse af dansk statsborgerskab eller permanent opholdstilladelse.

Ønsker du advokathjælp?

Er du i tvivl om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte advokat Claus Emil Engel Johansen. ​Benyt kontaktformularen nedenfor - eller ring til os på telefon 86 13 06 00.

Følg os også på Facebook, hvor vi kommer med faglige indlæg om, hvordan juraen påvirker vores dagligdag.

Få svar fra en specialist 

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt. ​Du kan også ringe til os på telefon: 86 13 06 00 eller skriv på e-mail: info@askt.dk​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Ring og forklar os om din situation

Så kan vi fortælle, hvad vi som advokater kan gøre for at hjælpe dig - og hvad det koster. Ring til os på telefon: 86 13 06 00 eller skriv på e-mail: info@askt.dk​.​

fbyoutube

​Kontakt

Hovednummer: 86 13 06 00

​E-mail: info@askt.dk

CVR: 32283012

​Aarhuskontoret

​Sankt Knuds Torv

Ryesgade 31, 1., 8000 Aarhus C​​​

Rutevejledning

​Tlf.: 86 13 06 00

E-mail: info@askt.dk

Aalborgkontoret

​Det gamle posthus

Algade 44, 1. sal, 9000 Aalborg C​

Rutevejledning

Tlf.: 86 18 68 33​

E-mail: aalborg@askt.dk​

Rykontoret

Parallelvej 9A,

8680 Ry

Rutevejledning

Tlf.: 86 89 33 88

E-mail: hfh@askt.dk

Kontorets telefoner er åbne: Mandag-torsdag 9.00-16.00 & fredag 9.00-15.00.