Det siger klienterne

​​Vi lægger vægt på at høre vores klienters mening om vores rådgivning.

​Det giver os mulighed for at blive bedre - desuden luner det at modtage positive tilbagemeldinger fra klienter over hele landet.

I mange tilfælde ønsker klienter ikke, at svarene offentliggøres her på vores hjemmeside, hvilket vi naturligvis respekterer.

Nedenfor er nogle af de seneste tilbagemeldinger, som vi har fået accept til at offentliggøre. Tilbagemeldingerne vedrører erhvervssager, boligsager, straffesager og familieretlige sager, og bringes i kronologisk rækkefølge nedenfor.

Se eventuelt også vores klienters tilbagemeldinger vedrørende vores brevkasse på Familieadvokaten.dk og vores online-testamenter på MinAdvokat.dk.

Er vi også den rette advokat for dig? Lad det komme an på en prøve - ring og fortæl os mere om din sag. Så kan vi komme med et løsningsforslag - og et prisoverslag.

Telefonnummeret er 8613 0600.

"Ja det kan siges det bliver en god dag efter Dit brev,,,,  så nu er det bare ´lidt´lokalt arbejde der skal sætte de sidste brikker på plads,,,,,

Vi takker mange gange for Din hjælp efter alt gik fornuftigt Tusind Tak."

- anonym klient

​Tusind tak for dit svar, det hjalp mig utrolig meget. Flere har nemlig sagt præcis det samme, så er glad for at du også siger det.

- anonym klient

"Det er bare så fint tak, og tusind tak for din store hjælp, uden dig tror jeg ikke vi havde vundet den her."​

- anonym klient

​"Er mega taknemlig for de anbefalede dig. Har givet dig de bedste anbefalinger herfra.. Nu holder vi weekend."

- anonym klient

"Tak for hurtig indsats. Så ved jeg hvem jeg skal anbefale, når en bekendt har brug for god rådgivning!"

- anonym klient​

​"​Så er regningen betalt og tusind tak for jeres hjælp, den sætter jeg stor pris på:-)

Jeg vil anbefale Hanne til hver tid og hvis jeg skulle få brug for hjælp en anden gang så er jeg ikke i tvivl om hvem jeg skal ringe til;-)"

- Mathias

"Hvor er det nemt og være mig.  Du er mega go af hjertet tak for hjælpen​."

- anonym klient

​Vi siger tusind tak for hjælpen og det gode samarbejde. Det har været en kæmpe tryghed, at du har taget dig af erstatningssagen, og vi kunne koncentrere os om det vigtigste lige i den periode, nemlig vores børn og Ida. Det har været den helt rigtige løsning for os, da vi i sådan en følsom periode som det er at have et så sygt barn, ikke ville kunne bære at blive mødt med modstand samt overskuddet til det var helt væk. Du har hele tiden været der, hvis vi havde brug for det og der er blevet kæmpet for Idas sag. Jeg er helt sikker på, at hun bliver taknemmelig den dag hun bliver 18 år, da der jo er en temmelig stor forskel på hvad forsikringsselskabet startede med at ville give, til det du endte med at få forhandlet hjem til Ida.

Jeg håber virkelig ikke at der kommer mere, hun har været ude af sin d-dråbeforgiftning længe nu, men hvis der gør, henvender vi os til dig igen.

Godt kæmpet og endnu engang tusind tak for hjælpen

- Lene & Thomas

Tusind tak for informationen og din rigtig gode indsats vi er meget glade for vi fik dig anbefalet til at køre vores sag. Uden din assistance havde vi helt sikkert ikke nået så langt...

Vi har fra starten haft et rigtig godt indtryk af dig, både som advokat og som person, så vi har aldrig været i tvivl om vores valg.

Vi håber ikke at få brug for en advokat foreløbig, men hvis vi gør.....bliver det dig vi kontakter...

Endnu engang tak for samarbejdet

- Marianne og Kent

​"Så er samejeoverenskomsten underskrevet, og vi vil hermed gerne benytte lejligheden til at sige dig tak for din kompetente og kyndige hjælp og vejledning. Vi er alle meget glade for det resultat, vi er nået frem til."

- Patricia og Steen

"Jeg valgte Advokaterne Sankt Knuds Torv, fordi jeg havde hørt at I var de bedste til arveret.
Og det må siges at være rigtigt. Min oplevelse har været, at I er søde, varme og hjælpsomme mennesker, både advokater og receptionister.

Dejligt miljø og meget professionel håndtering af min sag.Jeg vil varmt anbefale jer til alle andre der har brug for advokathjælp."

- Sasja Andersen, Viby J

"Tak for behandlingen og afslutningen af dødsboet efter min mor. Det var dejligt, at det gik så problemfrit for os arvinger.

Skulle jeg engang i fremtiden få brug for advokatbistand, er jeg ikke i tvivl om, hvem jeg skal henvende mig til."

-Bente A., Dronningmølle

​​"Tak for rigtig godt samarbejde. Du har gjort et professionelt og flot stykke arbejde. Du er konsekvent og dine mekanikker er ikke til at tage fejl af. Hvad angår regningen, ja, så har jeg intet at klage over. Jeg takker for denne gang."

- anonym klient

​​"Tusind tak for hjælpen! Skulle jeg komme i den situation, at jeg skal i retten igen, skynder jeg mig at "fange" dig så jeg ikke skal stå imod dig :-) Jeg er utrolig lettet!"

- anonym klient

​​"Tak for god rådgivning - det første møde hos dig var lidt som at få et anker i stormen! Jeg ønsker dig alt vel fremover."

- anonym klient

"I am not a particularly religious person, but I can honestly say that I have felt blessed to have had the support I have had throughout the past 2 and a half years.

You have played an enormous part in my ability to get where I am today, not just in your legal expertise - which has been truly impressive - but in the humanity and understanding you have shown me throughout."

- anonym klient (England)

"På trods af omstændighederne har det været en fornøjelse at arbejde sammen med dig. Det er meget sjældent at man møder folk af din kaliber og jeg har følt at tingene var i gode hænder hos dig.

Som jeg nævnte, der står altid en dør åben, hvis du får lyst til at kigge forbi."

- Thomas

"Du er genial!!! Jeg kunne ikke ønske mig bedre advokat end dig og vil gerne igen udtrykke min taknemmelighed for at du vil repræsentere mig :-) Mange hilsner S."

- anonym klient

"Jeg synes vi har haft en god dialog i hele sagen forløb.
Der har også været plads til latter når du har haft kontakt med [navn].
Du har forstået mig og min historie, det har været så fint for mig.
Jeg ønsker dig alt det bedste."
- anonym klient

"Jeg vil hermed bare sige dig tusinde tak for din hjælp, ved godt at jeg har betalt, men du var sød med det samme at træde hurtigt til, da jeg havde brug hjælp.

Jeg vil til hver en tid anbefale dig til andre og selvfølgelig også selv henvende mig til, hvis jeg igen skulle få brug for hjælp.

Men nu må jeg videre og "ud og bruge nogle penge" ;-) - nej jeg mangler ikke noget særligt, så de skal nok blive brugt med omtanke."
- anonym klient

"Tusind tak for rigtig god behandling! Sjældent man møder mennesker som dig, det betyder rigtig meget og det skal du virkelig have en stor tak for!"
- anonym klient

"Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for din yderst professionelle håndtering af sagen. Det har været en positiv oplevelse fra start til slut."

anonym klient

"Jeg vil gerne takke for en stor hjælp og et godt samarbejde. Skulle jeg få mulighed for det, vil jeg uden overvejelse anbefale jer som et meget godt valg af boligadvokat."

-anonym klient

"Hej ____
Dokumentet er nu gennemlæst og vi har ingen kommentar til indholdet. Vi kan godkende det og hermed også godkende handlen.
Vi vil gerne benytte denne lejlighed til, at takke både Dig og _____for et godt samarbejde.
Vi har været yderst tilfreds med jeres indsats.
- anonym klient, Sabro

​​Ring og forklar os om din situation

Så kan vi fortælle, hvad vi som advokater kan gøre for at hjælpe dig - og hvad det koster. Ring til os på telefon: 86 13 06 00 eller skriv på e-mail: info@askt.dk​.

fbyoutube

​Kontakt

Tlf.: 86 13 06 00

​E-mail: info@askt.dk

CVR: 32283012

​Aarhuskontoret

​Sankt Knuds Torv

Ryesgade 31, 1., 8000 Aarhus C​​​

Rutevejledning

Aalborgkontoret

​Det gamle posthus

Algade 44, 1. sal, 9000 Aalborg C​

Rutevejledning

Thistedkontoret

Thy Huset

Tilstedvej 73, 7700 Thisted

Parkering 4, indgang 14

Rutevejledning

Kontorets telefoner er åbne: Mandag-torsdag 9.00-16.00 & fredag 9.00-15.00.