Det siger klienterne

Vi lægger vægt på at høre vores klienters mening om vores rådgivning.

​Det giver os mulighed for at blive bedre - desuden luner det at modtage positive tilbagemeldinger fra klienter over hele landet.

I mange tilfælde ønsker klienter ikke, at svarene offentliggøres her på vores hjemmeside, hvilket vi naturligvis respekterer.

Nedenfor er nogle af de seneste tilbagemeldinger, som vi har fået accept til at offentliggøre. Tilbagemeldingerne vedrører erhvervssager, boligsager, straffesager og familieretlige sager, og bringes i kronologisk rækkefølge nedenfor.

"Jeg valgte Advokaterne Sankt Knuds Torv, fordi jeg havde hørt at I var de bedste til arveret.
Og det må siges at være rigtigt. Min oplevelse har været, at I er søde, varme og hjælpsomme mennesker, både advokater og receptionister.

Dejligt miljø og meget professionel håndtering af min sag.Jeg vil varmt anbefale jer til alle andre der har brug for advokathjælp."

- Sasja Andersen, Viby J

"Tak for behandlingen og afslutningen af dødsboet efter min mor. Det var dejligt, at det gik så problemfrit for os arvinger.

Skulle jeg engang i fremtiden få brug for advokatbistand, er jeg ikke i tvivl om, hvem jeg skal henvende mig til."
-
Bente A., Dronningmølle

"Tak for rigtig godt samarbejde. Du har gjort et professionelt og flot stykke arbejde. Du er konsekvent og dine mekanikker er ikke til at tage fejl af. Hvad angår regningen, ja, så har jeg intet at klage over. Jeg takker for denne gang"
- anonym klient

"Tusind tak for hjælpen! Skulle jeg komme i den situation, at jeg skal i retten igen, skynder jeg mig at "fange" dig så jeg ikke skal stå imod dig :-) Jeg er utrolig lettet!"

- anonym klient

"Tak for god rådgivning - det første møde hos dig var lidt som at få et anker i stormen! Jeg ønsker dig alt vel fremover."

- anonym klient

"I am not a particularly religious person, but I can honestly say that I have felt blessed to have had the support I have had throughout the past 2 and a half years.

You have played an enormous part in my ability to get where I am today, not just in your legal expertise - which has been truly impressive - but in the humanity and understanding you have shown me throughout."

- anonym klient (England)

"På trods af omstændighederne har det været en fornøjelse at arbejde sammen med dig. Det er meget sjældent at man møder folk af din kaliber og jeg har følt at tingene var i gode hænder hos dig.

Som jeg nævnte, der står altid en dør åben, hvis du får lyst til at kigge forbi."
- Thomas

"Du er genial!!! Jeg kunne ikke ønske mig bedre advokat end dig og vil gerne igen udtrykke min taknemmelighed for at du vil repræsentere mig :-) Mange hilsner S."

- anonym klient

"Jeg synes vi har haft en god dialog i hele sagen forløb.
Der har også været plads til latter når du har haft kontakt med [navn].
Du har forstået mig og min historie, det har været så fint for mig.
Jeg ønsker dig alt det bedste."
- anonym klient

"Jeg vil hermed bare sige dig tusinde tak for din hjælp, ved godt at jeg har betalt, men du var sød med det samme at træde hurtigt til, da jeg havde brug hjælp.

Jeg vil til hver en tid anbefale dig til andre og selvfølgelig også selv henvende mig til, hvis jeg igen skulle få brug for hjælp.

Men nu må jeg videre og "ud og bruge nogle penge" ;-) - nej jeg mangler ikke noget særligt, så de skal nok blive brugt med omtanke."
- anonym klient

"Tusind tak for rigtig god behandling! Sjældent man møder mennesker som dig, det betyder rigtig meget og det skal du virkelig have en stor tak for!"
- anonym klient

"Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for din yderst professionelle håndtering af sagen. Det har været en positiv oplevelse fra start til slut."

anonym klient

"Jeg vil gerne takke for en stor hjælp og et godt samarbejde. Skulle jeg få mulighed for det, vil jeg uden overvejelse anbefale jer som et meget godt valg af boligadvokat."

-anonym klient

"Hej ____
Dokumentet er nu gennemlæst og vi har ingen kommentar til indholdet. Vi kan godkende det og hermed også godkende handlen.
Vi vil gerne benytte denne lejlighed til, at takke både Dig og _____for et godt samarbejde.
Vi har været yderst tilfreds med jeres indsats.
- anonym klient, Sabro

Se eventuelt også vores klienters tilbagemeldinger vedrørende vores brevkasse på Familieadvokaten.dk og vores online-testamenter på MinAdvokat.dk.

Er vi også den rette advokat for dig? Lad det komme an på en prøve - ring og fortæl os mere om din sag. Så kan vi komme med et løsningsforslag - og et prisoverslag.

Benyt kontaktformularen i siden af skærmen - eller ring til os. Telefonnummeret er 8613 0600.

Kontakt

Tlf.: 86 13 06 00   ring

E-mail: info@askt.dk​   kontakt

CVR: 32283012

Adresse

Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S

Aarhuskontoret

Sankt Knuds Torv

Ryesgade 31, 1.

8000 Aarhus C​​​

Aalborgkontoret

Det gamle posthus

Algade 44, 1. sal

9000 Aalborg C​

Telefontid​

Kontorets telefoner er åbne

Mandag-Torsdag 9.00-16.00,
Fredag 9.00-15.00.

Følg os på Facebook ​ fb-f-logo-white-57