-->

Det siger klienterne

​​Vi lægger vægt på at høre vores klienters mening om vores rådgivning.

​Det giver os mulighed for at blive bedre - desuden luner det at modtage positive tilbagemeldinger fra klienter over hele landet.

I mange tilfælde ønsker klienter ikke, at svarene offentliggøres her på vores hjemmeside, hvilket vi naturligvis respekterer.

Nedenfor er nogle af de seneste tilbagemeldinger, som vi har fået accept til at offentliggøre. Tilbagemeldingerne vedrører erstatningssager, erhvervssager, boligsager, straffesager og familieretlige sager, og bringes i kronologisk rækkefølge nedenfor.

Se eventuelt også vores klienters tilbagemeldinger vedrørende vores brevkasse på Familieadvokaten.dk og vores online-testamenter på MinAdvokat.dk.

Øvrige offentlige tilbagemeldinger fra klienter kan også ses hér.

Er vi også den rette advokat for dig? Lad det komme an på en prøve - ring og fortæl os mere om din sag. Så kan vi komme med et løsningsforslag - og et prisoverslag.

Telefonnummeret er 8613 0600.

​"Det har også menneskeligt været en hårdt forløb, men med din hjælp, så lykkedes det jo alligevel.

Tak for den professionelle juridiske assistance, altid hurtige respons og ikke mindst den gode dialog."

- anonym klient

"Tak for svar.

I er alle pengene værd​."

- anonym klient

​"Stort tak til dig, for dit store arbejde. Dejligt at møde en advokat som var så forberedt og bare har et stort hjerte. Jeg er så glad og taknemmelig over at du valgte at tage min sag.

Af hele mit hjerte, tusind tak, der er faldet en stor sten fra mit hjerte og jeg kan sige at min fremtid ser lidt mere lys ud nu. Stort tak til dig og dit team."

- anonym klient

​"Helt fantastisk, hvor er I bare gode. Jeg vil give jer mine varmeste anbefalinger til alle andre jeg kender. Ekstremt mange tak for hjælpen."

- anonym klient

"Du er sørme en dygtig advokat! Godt gået og tak for følelsesmæssig og moralsk støtte ved denne voldsomme sag!"​

- anonym klient

"Det er os der takker! Vi har været rigtig glade for at du tog dig af sagen her, du får helt klart en anbefaling fra os."

- anonym klient

​"Tusinde tak for hurtigt svar.

Det er også tillykke til dig - jeg havde jo ikke vundet denne sag uden din viden og kompetencer. Derudover din ro, forberedelse og skarphed i retten."

- anonym klient

​"We just wanted to thank you one more time for all your help. You made this transition smooth and easy for us and we will most definitely recommend you to anyone else in our situation."

- anonym klient

​"Det er jo intet mindre end fantastisk, og alt for godt til at være sandt…..TUSINDE tak for din indsats."

- anonym klient

​"We wanted to tell you, that we are really happy with all your work, help, and recommendations. We will recommend you to our colleagues, who are also looking to buy apartments."

- anonym klient

​"Det er helt igennem fantastisk!

1000 tak for hjælpen og rigtig god vejledning hele vejen igennem." 

- anonym klient

"Mange tak for svaret, som gør at jeg er helt afklaret nu.

Det er dejligt, at du har været så udførlig og detaljeret i dit svar. Jeg er glad for, at jeg valgte at kontakte jer.​"

- anonym klient

​"Hvor er det bare godt med dommen! Vi er SÅ glade herhjemme - både for beløbet og så især også for anerkendelsen af, at vi har gjort det rigtige i sagens forløb.

Vi er meget taknemmelige for din hjælp og for at hjælpe os igennem en svær og mudret sag:

stort TAK :-)"

- anonym klient

​"Tusind tak for at have sendt mig alle dokumenter, de er nøjagtigt hvad jeg vil. Også mange tak for svar så hurtigt, jeg beundrer meget din arbejdsmåde med så høj effektivitet!"

- anonym klient

"​I received the money, and I wanted to say one more time, on behalf of myself and my family, thank you so so much for all your hard work."

- anonym klient

"Super :-)

God aften, og jeg ved helt sikkert, hvor jeg kan finde en god advokat en anden gang.​"

- anonym klient

​"Fantastisk.

Jeg vil lige rose jer og sige at I har været så flinke. Hvis der er flere der har brug for advokathjælp, så henviser jeg helt klart til jer."

- anonym klient

"​Tak for besked og ikke mindst for din kæmpe hjælp gennem hele sagen, det har betydet mere end du aner!

Rigtig glædelig jul, festligt nytår og alt godt ønskes du fremover."

- anonym klient i en erstatningssag

​"Endnu engang tak, fordi du tog sagen videre, som mange andre afviste. Er så glad på vores mor’s vegne, over at retfærdigheden er sket fyldest."

- anonym klient

​"Jeg er en lykkelig mand, fordi at det endelig lykkedes. Det har været en hård kamp med søvnløse nætter.

Jeg siger også tak for alt, samt en glædelig jul til dig."

- anonym klient

​”Det er bestemt mig der takker for indsatsen og din tålmodighed.

Jeg slår på tråden hvis jeg atter engang skulle få brug for en advokat. Ha' det godt og tusind tak for hjælpen.”

- anonym klient

"Jeg siger mange tak for Din indsats og vil anbefale Dig hvis andre kommer i klemme i sager der ligner denne, jeg er meget betaget over Din arbejdsindsats og Dine hurtige svar - selv en lørdag aften :-)

Mange tak!"

- anonym klient​

"Ja det kan siges det bliver en god dag efter Dit brev,,,,  så nu er det bare ´lidt´lokalt arbejde der skal sætte de sidste brikker på plads,,,,,

Vi takker mange gange for Din hjælp efter alt gik fornuftigt Tusind Tak."

- anonym klient

"​Tusind tak for dit svar, det hjalp mig utrolig meget. Flere har nemlig sagt præcis det samme, så er glad for at du også siger det."

- anonym klient

"Det er bare så fint tak, og tusind tak for din store hjælp, uden dig tror jeg ikke vi havde vundet den her."​

- anonym klient

​"Er mega taknemlig for de anbefalede dig. Har givet dig de bedste anbefalinger herfra.. Nu holder vi weekend."

- anonym klient

"Tak for hurtig indsats. Så ved jeg hvem jeg skal anbefale, når en bekendt har brug for god rådgivning!"

- anonym klient​​​

"Hvor er det nemt og være mig. Du er mega go af hjertet tak for hjælpen​."

- anonym klient

​"​Så er regningen betalt og tusind tak for jeres hjælp, den sætter jeg stor pris på:-)

Jeg vil anbefale Hanne til hver tid og hvis jeg skulle få brug for hjælp en anden gang så er jeg ikke i tvivl om hvem jeg skal ringe til;-)"

- Mathias

​"Vi siger tusind tak for hjælpen og det gode samarbejde. Det har været en kæmpe tryghed, at du har taget dig af erstatningssagen, og vi kunne koncentrere os om det vigtigste lige i den periode, nemlig vores børn og Ida. Det har været den helt rigtige løsning for os, da vi i sådan en følsom periode som det er at have et så sygt barn, ikke ville kunne bære at blive mødt med modstand samt overskuddet til det var helt væk. Du har hele tiden været der, hvis vi havde brug for det og der er blevet kæmpet for Idas sag. Jeg er helt sikker på, at hun bliver taknemmelig den dag hun bliver 18 år, da der jo er en temmelig stor forskel på hvad forsikringsselskabet startede med at ville give, til det du endte med at få forhandlet hjem til Ida.

Jeg håber virkelig ikke at der kommer mere, hun har været ude af sin d-dråbeforgiftning længe nu, men hvis der gør, henvender vi os til dig igen.

Godt kæmpet og endnu engang tusind tak for hjælpen"

- Lene & Thomas

​"Tusind tak for informationen og din rigtig gode indsats vi er meget glade for vi fik dig anbefalet til at køre vores sag. Uden din assistance havde vi helt sikkert ikke nået så langt...

Vi har fra starten haft et rigtig godt indtryk af dig, både som advokat og som person, så vi har aldrig været i tvivl om vores valg.

Vi håber ikke at få brug for en advokat foreløbig, men hvis vi gør.....bliver det dig vi kontakter...

Endnu engang tak for samarbejdet"

- Marianne og Kent

​"Så er samejeoverenskomsten underskrevet, og vi vil hermed gerne benytte lejligheden til at sige dig tak for din kompetente og kyndige hjælp og vejledning. Vi er alle meget glade for det resultat, vi er nået frem til."

- Patricia og Steen

"Jeg valgte Advokaterne Sankt Knuds Torv, fordi jeg havde hørt at I var de bedste til arveret.

Og det må siges at være rigtigt. Min oplevelse har været, at I er søde, varme og hjælpsomme mennesker, både advokater og receptionister.

Dejligt miljø og meget professionel håndtering af min sag.Jeg vil varmt anbefale jer til alle andre der har brug for advokathjælp."

- Sasja Andersen, Viby J

"Tak for behandlingen og afslutningen af dødsboet efter min mor. Det var dejligt, at det gik så problemfrit for os arvinger.

Skulle jeg engang i fremtiden få brug for advokatbistand, er jeg ikke i tvivl om, hvem jeg skal henvende mig til."

-Bente A., Dronningmølle

​​"Tak for rigtig godt samarbejde. Du har gjort et professionelt og flot stykke arbejde. Du er konsekvent og dine mekanikker er ikke til at tage fejl af. Hvad angår regningen, ja, så har jeg intet at klage over. Jeg takker for denne gang."

- anonym klient

​​"Tusind tak for hjælpen! Skulle jeg komme i den situation, at jeg skal i retten igen, skynder jeg mig at "fange" dig så jeg ikke skal stå imod dig :-) Jeg er utrolig lettet!"

- anonym klient

​​"Tak for god rådgivning - det første møde hos dig var lidt som at få et anker i stormen! Jeg ønsker dig alt vel fremover."

- anonym klient

"I am not a particularly religious person, but I can honestly say that I have felt blessed to have had the support I have had throughout the past 2 and a half years.

You have played an enormous part in my ability to get where I am today, not just in your legal expertise - which has been truly impressive - but in the humanity and understanding you have shown me throughout."

- anonym klient (England)

"På trods af omstændighederne har det været en fornøjelse at arbejde sammen med dig. Det er meget sjældent at man møder folk af din kaliber og jeg har følt at tingene var i gode hænder hos dig.

Som jeg nævnte, der står altid en dør åben, hvis du får lyst til at kigge forbi."

- Thomas

"Du er genial!!! Jeg kunne ikke ønske mig bedre advokat end dig og vil gerne igen udtrykke min taknemmelighed for at du vil repræsentere mig :-) Mange hilsner S."

- anonym klient

"Jeg synes vi har haft en god dialog i hele sagen forløb.
Der har også været plads til latter når du har haft kontakt med [navn].
Du har forstået mig og min historie, det har været så fint for mig.
Jeg ønsker dig alt det bedste."
- anonym klient

"Jeg vil hermed bare sige dig tusinde tak for din hjælp, ved godt at jeg har betalt, men du var sød med det samme at træde hurtigt til, da jeg havde brug hjælp.

Jeg vil til hver en tid anbefale dig til andre og selvfølgelig også selv henvende mig til, hvis jeg igen skulle få brug for hjælp.

Men nu må jeg videre og "ud og bruge nogle penge" ;-) - nej jeg mangler ikke noget særligt, så de skal nok blive brugt med omtanke."
- anonym klient

"Tusind tak for rigtig god behandling! Sjældent man møder mennesker som dig, det betyder rigtig meget og det skal du virkelig have en stor tak for!"
- anonym klient

"Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for din yderst professionelle håndtering af sagen. Det har været en positiv oplevelse fra start til slut."

anonym klient

"Jeg vil gerne takke for en stor hjælp og et godt samarbejde. Skulle jeg få mulighed for det, vil jeg uden overvejelse anbefale jer som et meget godt valg af boligadvokat."

-anonym klient

"Hej ____
Dokumentet er nu gennemlæst og vi har ingen kommentar til indholdet. Vi kan godkende det og hermed også godkende handlen.
Vi vil gerne benytte denne lejlighed til, at takke både Dig og _____for et godt samarbejde.
Vi har været yderst tilfreds med jeres indsats."
- anonym klient, Sabro

"Jeg er endnu engang meget taknemmelig og vil nævne dit navn/firma til andre jeg kender. Rigtig god weekend."

- anonym klient​

​​Ring og forklar os om din situation

Så kan vi fortælle, hvad vi som advokater kan gøre for at hjælpe dig - og hvad det koster. Ring til os på telefon: 86 13 06 00 eller skriv på e-mail: info@askt.dk​.​

fbyoutube

​Kontakt

Hovednummer: 86 13 06 00

​E-mail: info@askt.dk

CVR: 32283012

​Aarhuskontoret

​Sankt Knuds Torv

Ryesgade 31, 1., 8000 Aarhus C​​​

Rutevejledning

​Tlf.: 86 13 06 00

E-mail: info@askt.dk

Aalborgkontoret

​Det gamle posthus

Algade 44, 1. sal, 9000 Aalborg C​

Rutevejledning

Tlf.: 86 18 68 33​

E-mail: aalborg@askt.dk​

Rykontoret

Parallelvej 9A,

8680 Ry

Rutevejledning

Tlf.: 86 89 33 88

E-mail: hfh@askt.dk

Kontorets telefoner er åbne: Mandag-torsdag 9.00-16.00 & fredag 9.00-15.00.