-->

Familiesammenføring og opholdstilladelse

Vi ansøger på din eller din families vegne om familiesammenføring eller opholdstilladelse i Danmark.​

Har du et familiemedlem i Danmark, eller er du selv bosat i Danmark, og ønsker du familiesammenføring, har du mulighed for at søge om opholdstilladelse for dig selv eller dit familiemedlem, som er bosat uden for Danmark.

Vi hjælper med at ansøge om familiesammenføring

En ansøgning om familiesammenføring kan ofte være en langsommelig og besværlig proces. Vi kan hjælpe jer med at få udfyldt ansøgningen korrekt og indhente alle de nødvendige dokumenter. Herudover tager vi os naturligvis af al korrespondance med Udlændingestyrelsen og rådgiver jer frem til Udlændingestyrelsens afgørelse samt evt. klagesag for Udlændingenævnet.

Se nærmere om familiesammenføring her:  Familiesammenføring

For English: Family Reunification

Hurtigere sagsbehandling

Endvidere kan vi i visse tilfælde ansøge om, at behandlingen af jeres ansøgning om familiesammenføring behandles under den såkaldte selvbetjeningsprocedure, hvorved behandlingen vil ske hurtigere. Skulle afgørelsen ikke falde ud til jeres fordel vil vi naturligvis rådgive jer om sagens videre førelse og jeres øvrige muligheder.

Ønsker du dansk statsborgerskab eller permanent opholdstilladelse?

Har du boet i landet i nogle år og ønsker du at opnå dansk statsborgerskab eller permanent opholdstilladelse, kan vi også være behjælpelige med dette. Herunder vil vi hjælpe med udfyldelse af ansøgningsskema og indlevering af skemaet til myndighederne. Herudover vil vi stå for al korrespondance frem til afgørelsen og naturligvis rådgive dig om de krav der stilles til opnåelse af dansk statsborgerskab eller permanent opholdstilladelse.

Se nærmere på:  Permanent ophold og dansk statsborgerskab

Betingelserne for hhv. familiesammenføring og permanent opholdstilladelse kan findes på www.nyidanmark.dk, mens betingelserne for dansk statsborgerskab kan findes på https://uim.dk/arbejdsomraader/statsborgerskab/udenlandske-statsborgere/betingelser/.

Ønsker du advokathjælp?

Er du i tvivl om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte advokat Claus Emil Engel Johansen. ​Benyt kontaktformularen til højre - eller ring til os på telefon 86 13  06 00.

Få svar fra en specialist 

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt. ​Du kan også ringe til os på telefon: 86 13 06 00 eller skriv på e-mail: info@askt.dk​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Ring og forklar os om din situation

Så kan vi fortælle, hvad vi som advokater kan gøre for at hjælpe dig - og hvad det koster. Ring til os på telefon: 86 13 06 00 eller skriv på e-mail: info@askt.dk​.​

fbyoutube

​Kontakt

Hovednummer: 86 13 06 00

​E-mail: info@askt.dk

CVR: 32283012

​Aarhuskontoret

​Sankt Knuds Torv

Ryesgade 31, 1., 8000 Aarhus C​​​

Rutevejledning

​Tlf.: 86 13 06 00

E-mail: info@askt.dk

Aalborgkontoret

​Det gamle posthus

Algade 44, 1. sal, 9000 Aalborg C​

Rutevejledning

Tlf.: 86 18 68 33​

E-mail: aalborg@askt.dk​

Rykontoret

Parallelvej 9A,

8680 Ry

Rutevejledning

Tlf.: 86 89 33 88

E-mail: hfh@askt.dk

Kontorets telefoner er åbne: Mandag-torsdag 9.00-16.00 & fredag 9.00-15.00.