Testamente

​Testamenter, som er skrevet uden kyndig advokathjælp, giver ofte anledning til problemer og misforståelser.​Derfor er det vigtigt at få hjælp hos advokater med speciale i arveret, inden man udfærdiger sit testamente.

Hvem er dine arvinger?

Det er en god idé først at afklare, hvem der er arvinger, hvis arven fordeles efter arvelovens standardregler. Vi har derfor i samarbejde med Ældre Sagen udviklet programmet "Hvem arver mig?" hvor man gratis kan finde ud af, hvem der er ens arvinger efter arvelovens almindelige regler.

Hvis man ikke ønsker, at arven skal fordeles efter arvelovens standardregler, skal man oprette et testamente. Hvis man vil være sikker på, at det bliver gjort på den rigtige måde, er det en god idé at få en advokat til hjælp.

Sådan foregår det, når testamente skal oprettes

Sådan foregår oprettelsen af et testamente typisk:

  • Vi modtager en e-mail eller et opkald fra dig om oprettelsen af et testamente.
  • Spørgsmål besvares, og der aftales et møde på vort kontor.
  • Vi laver et udkast til testamentet.
  • Der afholdes et møde mere (oftest pr. telefon) til opfølgning og besvarelse af spørgsmål.
  • Det endelige testamente sendes til dig med posten sammen med "notarialgenpart" og en vejledning i, hvordan testamentet skal underskrives hos notaren.

Prisen for testamentet er 4.750 kr. inkl. moms. I få tilfælde kan vi dog ikke tilbyde fast pris - koster testamentet mere eller mindre, giver vi selvfølgelig besked, når vi kender sagens nærmere detaljer. Det vil eksempelvis typisk være mere tidskrævende, hvis der skal holdes flere møder eller der skal oprettes særlige former for båndlæggelse af arven.

Personligt møde eller internetbestilling

Vores arveretsspecialister kan hjælpe dig med oprettelse af testamente, uanset om du bor i nærheden af Århus eller i den anden ende af landet.

Via vores service MinAdvokat.dk har vi gennem årene hjulpet tusindvis af danskere fra hele landet med at oprette testamente på et let måde via internettet. Vores advokater skræddersyr testamentet til en fast pris, og kontakten sker via internettet og telefon.

Ønsker I at oprette et testamente helt uden personlig rådgivning fra en advokat, har vi internetservicen www.familieadvokaten.dk. Her kan man købe standardtestamente som wordfiler. Dokumenterne er udformet af advokater - men man kan ikke komme med individuelle ønsker.

Er I usikre på arvereglerne eller har I eksempelvis børn fra tidligere forhold, anbefaler vi altid, at I får personlig advokatrådgivning ved oprettelse af testamente - så undgår I ubehagelige overraskelser.

Testamente derhjemme

Vi tilbyder ydermere at lave testamenter i eget hjem - en udekørende testamente-service. Denne er velegnet ved gangbesværede personer, hospitalsindlagte o.lign. Prisen for dette varierer efter hvor lang vi skal køre.

Kontakt os

Vi tilbyder landets højeste ekspertise inden for arveret og underviser andre advokater og på Aarhus Universitet i emnet. Benyt kontaktformularen til højre eller ring til os på telefon: 86 13 06 00 - så kan vi fortælle dig mere om, hvad et testamente vil betyde for dig og dine arvinger.

Det koster ikke noget at spørge

En specialist vil svare på dit spørgsmål

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Tlf.: 86 13 06 00   ring

E-mail: info@askt.dk​   kontakt

CVR: 32283012

Adresse

Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S

Aarhuskontoret

Sankt Knuds Torv

Ryesgade 31, 1.

8000 Aarhus C​​​

Rutevejledning

Aalborgkontoret

Det gamle posthus

Algade 44, 1. sal

9000 Aalborg C​

Rutevejledning

Telefontid​

Kontorets telefoner er åbne

Mandag-Torsdag 9.00-16.00,
Fredag 9.00-15.00.

Følg os på Facebook ​ fb-f-logo-white-57