-->

Thisted​

Kontakt os på tlf. 82 30 15 60 eller lkw​@askt.dk

Se også ​​→

Advokaterne Sankt Knuds Torv - Thisted

På vores kontor i Thisted står advokat Louise Kassentoft Windfeld klar til at hjælpe dig​. Du kan kontakte hende direkte på tlf. 82 30 15 60 eller mail lkw@askt.dk - det koster ikke noget at spørge.

Advokat i Thisted​

​Advokat Louise Kassentoft Windfeld er afdelingsleder af vores kontor i Thisted, hvor hun sammen med 2 af vores øvrige medarbejdere står klar til at hjælpe dig.

På vores kontor i Thisted har vi specialiseret os i arveret, bolighandler og familieret. 

Boligadvokat i Thisted

Et huskøb er et af livets dyreste beslutninger, og det er derfor vigtigt, at du har en advokat til at gennemgå købsaftalen og de mange bilag, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Skal du købe eller sælge fast ejendom, overtage huset ved skilsmisse, med på skødet eller ønsker I at overdrage sommerhuset til næste generation står Louise Kassentoft Windfeld klar til at hjælpe jer.

Arv og dødsbo

Der er mange praktiske, juridiske, økonomiske og skattetekniske spørgsmål, der skal håndteres, når nogen går bort. Det kan have alvorlige konsekvenser at behande et dødsbo forkert, og det er derfor vigtigt, at du har en specialist til at skifte dødsboet.

Louise Kassentoft Windfeld har specialiseret sig i dødsboer og har bl.a. læst master i dødsbobehandling og dødsbobeskatning, og du kan derfor trygt lægge bobehandlingen i hendes hænder. 

Kontoret i Thisted

Vores Thisted-kontor ligger på Rosenkrantzgade 12, 7700 Thisted. Her er der gratis parkering i gården, og ønsker du diskretion, kan du benytte vores bagindgang.

Du er altid velkommen til at ringe og få et prisoverslag på behandligen af din sag.  Ring til os på 82 30 15 60.

Specialist i testamenter

Arvestridigheder kan splitte selv de bedste og mest sammentømrede familier. Mange arvekonflikter kan forhindres i at opstå, hvis man har oprettet et testamente, som præcist angiver, hvordan arven skal fordeles.

Advokat Louise Kassentoft Windfeld har stor erfaring i at planlægge arvefordelingen og i at udarbejde testamenter, og hun kan også hjælpe dig.

Familieretsadvokat i Thisted​

Står du midt i - eller foran - en skilsmisse - ved du, at det er en hård følelsesmæssig proces. Har du brug for en familieretsspecialist, der kan holde hovedet koldt, og som kan rådgive dig om, hvad den bedste løsning er for dig, kan du roligt kontakte Louise Kassentoft Windfeld.

Louise Kassentoft Windfeld er ekstern lektor i familie- og arveret på Aarhus Universitet og har desuden behandlet mange skilsmisser - store som små.​

Udkørende advokat

​Det er ikke alle, der har mulighed for at komme på vores kontor. Nogle er gangbesværede, nogle ligger på sygehuset og nogle har måske netop fået familie-forøgelse, hvor det kan være svært at komme hjemmefra.

Bor du i Thy eller på Mors, tilbyder vi at afholde mødet hjemme hos dig - vores service hedder udkørende advokat.

Vores møder kan også altid afholdes pr. telefon eller mail.

Det gælder naturligvis også, hvis du ikke bor i området.

​Det siger andre​

"Louise er hurtig, effektiv og løser opgaverne til topkarakter"

Jeg har brugt Louise som advokat til en del sager efterhånden. Louise er en kompetent person med meget stor faglig viden indenfor de sager, som jeg har haft brug for.

Hun er lyttende og forstående overfor de ting, jeg fremlægger. Hun overholder altid sine aftaler og gør alt for at hjælpe en. Hun er hurtig, effektiv og løser opgaverne til topkarakter.

Mine sager er altid blev håndteret professionel. Louise er imødekommende, venlig og ”helt nede på jorden”.

Jeg vil give Louise de bedste anbefalinger herfra. Jeg har altid været meget tilfreds og vil fremover bruge hende, når jeg mangler rådgivning.

                                                - Lone Blaabjerg Ringgaard​, Thisted

​Fremtidsfuldmagt

Bliver du for syg til selv at varetage dine interesser, er det guld værd forinden at have oprettet en fremtidsfuldmagt

Ingen kender dagen i morgen, og vi kan ikke vide, om vi bliver ramt af demens, alvorlig sygdom, alderssvækkelse eller en ulykke.

Ved at oprette en fremtidsfuldmagt sikrer du, at en person, du selv har valgt og har tillid til, kan varetage dine interesser, uden at du skal umyndiggøres af Skifteretten og have tildelt en værge.​

​"Hun har klasse, hun er skarp, og hun er ordentlig"

Det var en fornøjelse at have Louise med i Retten.

Hun har klasse, hun er skarp, og hun er ordentlig.​

                                                                                         - Merethe, Struer

"Louise er en fantastisk advokat"

​​Louise er helt igennem professionel. Hun er meget empatisk og har en fantastisk menneskelig indsigt. ​

Louise håndtere sagen effektivt og professionelt, og så hun sparede hun mig for rigtig mange penge. ​

​Hos Louise er der altid plads til at grine og græde. ​Jeg vil anbefale Louise til alle, fordi hun i mine øjne er en fantastisk advokat, ​​

​​                                                                                  - Linda Klim, Thisted​

Kontaktinformation

​Ønsker du god, personlig og professionel advokatbistand i Thisted, Thy og Mors, kan du kontakte Louise Kassentoft Windfeld på tlf. 82 30 15 60 eller lkw@askt.dk​. Du er altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende overslag på behandlingen af din sag. 

Adressen er:

Rosenkrantzgade 12

7700 Thisted

Der er gratis parkering i gården. Du kan benytte vores hoveddør ud mod Rosenkrantzgade, og ønsker du mere diskretion, er du velkommen til at bruge bagindgangen fra gården. 

Thitsedkontorets åbningstider er mandag - torsdag fra kl. 9.00-16.00

Få svar fra en specialist

Det koster ikke noget at spørge. 

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt. ​Du kan også ringe til os på telefon: 86 13 06 00 eller skriv på e-mail: info@askt.dk​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Ring og forklar os om din situation

Så kan vi fortælle, hvad vi som advokater kan gøre for at hjælpe dig - og hvad det koster. Ring til os på telefon: 86 13 06 00 eller skriv på e-mail: info@askt.dk​.

fbyoutube

​Kontakt

Hovednummer: 86 13 06 00

​E-mail: info@askt.dk

CVR: 32283012

​Aarhuskontoret

​Sankt Knuds Torv

Ryesgade 31, 1., 8000 Aarhus C​​​

Rutevejledning

​Tlf.: 86 13 06 00

E-mail: info@askt.dk

Aalborgkontoret

​Det gamle posthus

Algade 44, 1. sal, 9000 Aalborg C​

Rutevejledning

Tlf.: 86 18 68 33​

E-mail: aalborg@askt.dk​

Thistedkontoret

Rosenkrantzgade 12

7700 Thisted

Rutevejledning

Tlf.: 82 30 15 60

E-mail: lkw@askt.dk​

Kontorets telefoner er åbne: Mandag-torsdag 9.00-16.00 & fredag 9.00-15.00.