-->

Thisted​

Kontakt os på tlf. 82 30 15 60 eller lkw​@askt.dk

Se også ​​→

Advokaterne Sankt Knuds Torv - Thisted

På vores kontor i Thisted står advokat Louise Kassentoft Windfeld og advokat Pia Tavs Vistisen og vores øvrige medarbejdere klar til at hjælpe dig​. Du kan kontakte dem direkte på tlf. 82 30 15 60 eller mail lkw@askt.dk eller pvi@askt.dk - det koster ikke noget at spørge.

Advokat i Thisted​

​Kontoret i Thisted er et specialistkontor, hvor advokat Louise Kassentoft Windfeld har specialiseret sig i arveret, dødsbobehandling, bolighandler og familieret.

Advokat Pia Tavs Vistisen er specialist i erhvervsret, herunder i markedsføringsret, varemærke- og kendetegnsbeskyttelse, kontrakter og samarbejdsaftaler, udbuds- og konkurrenceret, konkurser, entrepriseret og fejl- og mangelssager.

Boligadvokat i Thisted

Et huskøb er et af livets dyreste beslutninger, og det er derfor vigtigt, at du har en advokat til at gennemgå købsaftalen og de mange bilag, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Skal du købe eller sælge fast ejendom, overtage huset ved skilsmisse, med på skødet eller ønsker I at overdrage sommerhuset til næste generation står advokat  Louise Kassentoft Windfeld klar til at hjælpe jer.

Specialist i testamenter

Arvestridigheder kan splitte selv de bedste og mest sammentømrede familier. Mange arvekonflikter kan forhindres i at opstå, hvis man har oprettet et testamente, som præcist angiver, hvordan arven skal fordeles.

Arveloven er ikke gearet til de mange forskellige familiekonstellationer, vi har i dag, og der er derfor mange, der har brug for at oprette et testamente for at opnå den arvefordeling, de ønsker sig. Mange ønsker ligeledes, at deres børn skal modtage arven som særeje.

Advokat Louise Kassentoft Windfeld har stor erfaring i at planlægge arvefordelingen og i at udarbejde testamenter, og hun kan også hjælpe dig.

Arv og dødsbo

Der er mange praktiske, juridiske, økonomiske og skattetekniske spørgsmål, der skal håndteres, når nogen går bort. Det kan have alvorlige konsekvenser at behande et dødsbo forkert, og det er derfor vigtigt, at du har en specialist til at skifte dødsboet.

Louise Kassentoft Windfeld har specialiseret sig i dødsboer og har bl.a. læst master i dødsbobehandling og dødsbobeskatning, og du kan derfor trygt lægge bobehandlingen i hendes hænder. 

Fremtidsfuldmagt

Bliver du for syg til selv at varetage dine interesser, er det guld værd forinden at have oprettet en fremtidsfuldmagt

Ingen kender dagen i morgen, og vi kan ikke vide, om vi bliver ramt af demens, alvorlig sygdom, alderssvækkelse eller en ulykke.

Ved at oprette en fremtidsfuldmagt sikrer du, at en person, du selv har valgt og har tillid til, kan varetage dine interesser, uden at du skal umyndiggøres af Skifteretten og have tildelt en værge.​

Kontakt advokat Louise Kassentoft Windfeld på tlf. 82 30 15 60 eller lkw@askt.dk, hvis du ønsker at oprette en fremtidsfuldmagt.

Familieretsadvokat i Thisted​

Står du midt i - eller foran - en skilsmisse - ved du, at det er en hård følelsesmæssig proces. Har du brug for en familieretsspecialist, der kan holde hovedet koldt, og som kan rådgive dig om, hvad den bedste løsning er for dig, kan du roligt kontakte Louise Kassentoft Windfeld.

Louise Kassentoft Windfeld er ekstern lektor i familie- og arveret på Aarhus Universitet og har desuden behandlet mange skilsmisser - store som små.​​

Det siger andre​

"Louise er hurtig, effektiv og løser opgaverne til topkarakter"

Jeg har brugt Louise som advokat til en del sager efterhånden. Louise er en kompetent person med meget stor faglig viden indenfor de sager, som jeg har haft brug for.

Hun er lyttende og forstående overfor de ting, jeg fremlægger. Hun overholder altid sine aftaler og gør alt for at hjælpe en. Hun er hurtig, effektiv og løser opgaverne til topkarakter.

Mine sager er altid blev håndteret professionel. Louise er imødekommende, venlig og ”helt nede på jorden”.

Jeg vil give Louise de bedste anbefalinger herfra. Jeg har altid været meget tilfreds og vil fremover bruge hende, når jeg mangler rådgivning.

                                                                                                               - Lone Blaabjerg Ringgaard​, Thisted

"Hun har klasse, hun er skarp, og hun er ordentlig"

Det var en fornøjelse at have Louise Kassentoft Windfeld med i Retten.

Hun har klasse, hun er skarp, og hun er ordentlig.​

                                                                                                                                                       - Merethe, Struer

"Louise er en fantastisk advokat"

​​Louise er helt igennem professionel. Hun er meget empatisk og har en fantastisk menneskelig indsigt. ​

Louise håndtere sagen effektivt og professionelt, og så sparede hun mig for rigtig mange penge. ​

​Hos Louise er der altid plads til at grine og græde. ​Jeg vil anbefale Louise til alle, fordi hun i mine øjne er en fantastisk advokat.

                                                                                                                                                ​​ - Linda Klim, Thisted​

Kontoret i Thisted

Vores Thisted-kontor ligger på Rosenkrantzgade 12, 7700 Thisted. Her er der gratis parkering i gården, og ønsker du diskretion, kan du benytte vores bagindgang.

Du er altid velkommen til at ringe og få et prisoverslag på behandligen af din sag.  Ring til os på 82 30 15 60 - det koster ikke noget at spørge.

Markedsføring og reklame

Markedsføring spiller en afgørende rolle i erhvervslivet. Når virksomheden bevæger sig fra trykte medier til online marketing, markedsføring via sociale medier og måske endda via influencers, opstår der juridiske faldgruber og problemstillinger. Der kan også opstå sager om produktefterligninger, kendetegnskrænkelser og sammenlignelige reklamer.

Advokat Pia Tavs Vistisen rådgiver i den forbindelse virksomheden med at overholde de gældende markedsføringsretlige regler og retningslinjerne udstukket af forbrugerombudsmanden.

​Advokat Pia Tavs Vistisenhar stor erfaring i at planlægge og tilrettelægge markedsføringen, reklamer og kampagner, og hun kan også hjælpe din virksomhed. Kontakt hende på pvi@askt.dk eller tlf. Pia Tavs Vistisen rådgiver bl.a. produktionsvirksomheder, importører, leverandører, distributører, forhandlere og handelsagenter om disse salgssamarbejder og udformer skræddersyede kontrakter, der passer til netop det konkrete behov.

Hendes bistand og rådgivning omfatter blandt andet følgende:

  • Rådgivning vedr. valg af forhandlertype, herunder agent, franchise eller selektiv distribution og udarbejdelse af forhandleraftaler

  • Forhandling af og udarbejdelse af kontrakter og aftalekomplekser

  • Håndtering af IP-rettigheder også evt. IP genereret i fællesskab

  • Vurdering af konkurrenceretlige forhold

  • Rådgivning i forbindelse med ændringer eller ophør af kontrakter

  • Rådgivning, sparring og bistand i forbindelse med konflikter

Advokat Pia Tavs Vistisen har mange års erfaring indenfor feltet og har desuden forhandlet og udarbejdet globale partnerskabsaftaler, strategiske indkøbssamarbejder og internationale forhandleraftaler, og rådgiver gerne alle typer virksomheder - store som små. Kontakt advokat Pia Tavs Vistisen på pvi@askt.dk eller tlf. 82 30 15 60.

Varemærke- og kendetegnsbeskyttelse

Har din virksomhed et særligt kendetegn eller et varemærke? Det er sund fornuft at beskytte disse rettigheder for hurtigt at kunne forhindre uautoriseret brug, krænkelser, direkte misbrug eller bremse en piratkopi, som snylter på oparbejdet goodwill.

I dag udgør store del af virksomheders værdi forskning, viden og gode brands. Værdier, der er vigtige for virksomhedernes konkurrenceevne og vækst og derfor er det afgørende at få lagt den rette kommercielle strategi for beskyttelse af virksomhedens immaterielle værdier.

Står du med overvejelser om hvorvidt udstrækningen af jeres varemærke- og kendetegnsbeskyttelse er tilstrækkelig, eller er du på vippen til at lancere et nyt brand, eller oplever du, at dit brand er udsat for misbrug, så kontakt advokat Pia Tavs Vistisen på pvi@askt.dk eller 82 30 15 60 og hør om dine muligheder.​

Udbud og licitationer

​Skal din virksomhed afgive et tilbud i forbindelse med gennemførelse af offentlige projekter, EU-udbud eller privat licitation?

Det er afgørende at tilbuddet opfylder de gældende krav, ligesom selve udbuddet skal være lovligt. Advokat Pia Tavs Vistisen​har rådgivet såvel offentlige ordregivere som private tilbudsgivere i alle faser af udbudsprocessen og har stor erfaring på området. Kontakt advokat Pia Tavs Vistisenpvi@askt.dk eller tlf. Pia Tavs Vistisenhar solid erfaring med juridisk rådgivning til insolvente virksomheder og konkursramte selskaber og kan hjælpe med at få lagt den rigtige strategi ifht. bobehandling, gældsinddrivelse, rekonstruktion eller afvikling.

​Advokat Pia Tavs Vistisenkan hjælpe med at få forventningerne og betingelserne funderet korrekt i selve entreprisekontrakten, men bistår også partnerne med at løse evt. uoverensstemmelser via forlig, eller ultimativt, at forfølge et krav via domstolene. Kontakt advokat Pia Tavs Vistisen på pvi@askt.dk eller tlf. 82 30 15 60.​

​Konkurs og insolvens

Både personer og virksomheder kan havne i en økonomisk så svær situation, at mulighederne for at komme videre kan virke håbløse og uoverskuelige.

Advokat Pia Tavs Vistisen har solid erfaring med juridisk rådgivning til insolvente virksomheder og konkursramte selskaber og kan hjælpe med at få lagt den rigtige strategi ifht. bobehandling, gældsinddrivelse, rekonstruktion eller afvikling.

Advokat Pia Tavs Vistisen er kurator i mange store og små konkursboer, og I kan derfor trygt lægge konkursbehandlingen i hendes hænder.

Entrepriseret, fejl & mangler

Entrepriseretten ses desværre ofte som et område der afføder mange slagsmål, og konfliktforebyggelse er derfor et nøgleord indenfor bygge- og anlægssektoren. Tvister i branchen kan nemlig være langvarige at løse inden for voldgiftssystemet eller ved de danske domstole.

Advokat Pia Tavs Vistisenkan hjælpe med at få forventningerne og betingelserne funderet korrekt i selve entreprisekontrakten, men bistår også partnerne med at løse evt. uoverensstemmelser via forlig, eller ultimativt, at forfølge et krav via domstolene. 

​Kontakt advokat Pia Tavs Vistisen på pvi@askt.dk eller tlf. 82 30 15 60.​

Udkørende advokat

​Det er ikke alle, der har mulighed for at komme på vores kontor. Nogle er gangbesværede, nogle ligger på sygehuset og nogle har måske netop fået familie-forøgelse, hvor det kan være svært at komme hjemmefra.

Mange virksomhedsejere kan også nikke genkendende til, at det kan være svært og nærmest umuligt at slippe styrepinden for at holde møde med sin advokat.

Vi tilbyder derfor, at alle vores møder i Thy og på Mors kan foregå, der hvor du har brug for det.

Vores møder kan også altid afholdes pr. telefon eller mail.

Det gælder naturligvis også, hvis du ikke bor i området.

Kontaktinformation

​Ønsker du god, personlig og professionel advokatbistand i Thisted, Thy og Mors, kan du kontakte Louise Kassentoft Windfeld eller Pia Tavs Vistisen på tlf. 82 30 15 60. Du er altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende overslag på behandlingen af din sag.

Adressen er:

Rosenkrantzgade 12

7700 Thisted

Der er gratis parkering i gården. Du kan benytte vores hoveddør ud mod Rosenkrantzgade, og ønsker du mere diskretion, er du velkommen til at bruge bagindgangen fra gården. Vi kommer også gerne ud til dig!

Thistedkontorets åbningstider er mandag - torsdag fra kl. 9.00-16.00​

Ring og få en vurdering af din sag - det koster ikke noget at spørge

Tlf. 82 30 15 60

Få svar fra en specialist

Det koster ikke noget at spørge. 

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt. ​Du kan også ringe til os på telefon: 86 13 06 00 eller skriv på e-mail: info@askt.dk​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Ring og forklar os om din situation

Så kan vi fortælle, hvad vi som advokater kan gøre for at hjælpe dig - og hvad det koster. Ring til os på telefon: 86 13 06 00 eller skriv på e-mail: info@askt.dk​.

fbyoutube

​Kontakt

Hovednummer: 86 13 06 00

​E-mail: info@askt.dk

CVR: 32283012

​Aarhuskontoret

​Sankt Knuds Torv

Ryesgade 31, 1., 8000 Aarhus C​​​

Rutevejledning

​Tlf.: 86 13 06 00

E-mail: info@askt.dk

Aalborgkontoret

​Det gamle posthus

Algade 44, 1. sal, 9000 Aalborg C​

Rutevejledning

Tlf.: 86 18 68 33​

E-mail: aalborg@askt.dk​

Thistedkontoret

Rosenkrantzgade 12

7700 Thisted

Rutevejledning

Tlf.: 82 30 15 60

E-mail: lkw@askt.dk​

​Rykontoret

Parallelvej 9A,

8680 Ry

Rutevejledning

Tlf.: 86 89 33 88

E-mail:  hfh@askt.dk

Kontorets telefoner er åbne: Mandag-torsdag 9.00-16.00 & fredag 9.00-15.00.