​​Det koster ikke noget at spørge 

Advokat i Thisted

Advokaterne Sankt Knuds Torvs kontor i Thisted er beliggende i Thy Huset, Tilstedvej 73 - P4 indgang 13, 7700 Thisted, hvor advokat Louise Kassentoft Windfeld står klar til at hjælpe dig. 

Advokat hjem til dig

​"Advokat hjem til dig" er en service, vi tilbyder klienter i Thy og Mors. Advokat Louise Kassentoft Windfeld holder møder hjemme hos dig, på plejehjem, på sygehuse, på telefon eller mail - kort sagt: dér, hvor det passer dig. 

Du har dermed let og tryg adgang til god juridisk rådgivning.​

Familieretsadvokat i Thisted​

Advokaterne Sankt Knuds Torv har landets største afdeling inden for familie- og arveret. Når du bruger Louise Kassentoft Windfeld som din advokat til din skilsmisse og bodeling, oprettelse af ægtepagt eller fremtidsfuldmagt har du landets førende juridiske kompetencer inden for familie- og arveret i ryggen.

Testamente

Arvestridigheder kan splitte selv de bedste og mest sammentømrede familier. Mange konflikter kan forhindres i at opstå, hvis man har oprettet et testamente, som præcist angiver, hvordan arven skal fordeles.

Louise Kassentoft Windfeld har stor erfaring i at udarbejde testamenter, og hun kan også hjælpe dig.

Boligadvokat i Thisted

Et huskøb er et af livets dyreste beslutninger, og det er derfor vigtigt, at du har en advokat til at gennemgå købsaftalen og de mange bilag, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Skal du købe eller sælge fast ejendom, overtage huset ved skilsmisse, eller ønsker I at overdrage sommerhuset til næste generation står Louise Kassentoft Windfeld klar til at hjælpe jer.

Arv og dødsboer

Der er mange praktiske, juridiske, økonomiske og skattetekniske spørgsmål, når nogen går bort. Det kan have alvorlige konsekvenser at behande et dødsbo forkert, og det er derfor vigtigt, at du har en specialist til at skifte dødsboet.

Louise Kassentoft Windfeld har specialiseret sig i dødsboer og har bl.a. læst master i dødsbobehandling og dødsbobeskatning, og du kan derfor trygt lægge bobehandlingen i hendes hænder.

Advokat Louise Kassentoft Windfeld

Louise Kassentoft Windfeld er afdelingsleder af Advokaterne Sankt Knuds Torvs kontor i Thisted

Når du vælger Louise, får du en advokat, der kender lokalområdet, og som samtidig er specialist i bolighandler, arveret og familieret.

Advokaterne Sankt Knuds Torv

​"Advokat hjem til dig" er en service, vi tilbyder klienter i Thy og Mors. Advokat Louise Kassentoft Windfeld holder møder hjemme hos dig, på plejehjem, på sygehuse, på telefon eller mail - kort sagt: dér, hvor det passer dig. 

Du har dermed let og tryg adgang til god juridisk rådgivning.​

Kontakt​

​Du kan kontakte advokat Louise Kassentoft Windfeld direkte på tlf. 32 18 09 33, lkw@askt.dk eller bruge kontaktformularen til højre.

Al kontakt kan foregå via mail eller telefon, og møder kan holdes på vores kontor i Thisted eller hjemme hos dig:

Mandag-torsdag kl. 9.00-16.00.

​Det koster ikke noget at spørge

En specialist vil svare på dit spørgsmål

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt

​Tlf.: 29 89 92 35  ring

​E-mail: lkw@askt.dk​  kontakt

CVR: 32283012

Adresse​

Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S​ Thisted

​Thy Huset

Tilstedvej 73

P4 indgang 13

7700 Thisted

Telefontid​

Kontorets telefoner er åbne

Mandag-Torsdag 9.00-16.00