Lad os hjælpe

Vores advokater er anerkendte specialister i at løse familie- og arveretlige problemer, eksempelvis i forbindelse med bodeling, forældremyndighed, samvær, behandling af dødsboer, ægtepagter og testamenter.

Visse ydelser kan vi tilbyde mod fast pris:

 

Skilsmisseskøde

Skal den ene af jer overtage huset i forbindelse med separation/skilsmisse? Vi bistår med et "skilsmisseskøde" for kr. 4.750 inkl. moms

 

Overdragelse af fast ejendom ml. ugifte samlevende

Overdrager I et helt eller et halvt hus mellem hinanden? Vi står for papirarbejdet for kr. 4.750 inkl. moms

 

Familiehandler

Skal sommerhuset gå videre til næste generation? Vi sørger for, at familiehandlen forløber korrekt for kr. 6.750 inkl. moms.

 

Testamente/ægtepagt - bestilt online

Ønsker I et testamente, men bor langt fra vores kontor? Bestil testamente eller ægtepagt online til kr. 3.250 inkl. moms via vores service MinAdvokat.dk.

Er du kommet til skade?

Vi kan sørge for, at du får den korrekte erstatning i tilfælde af personskade ved færdselsulykker, arbejdsskader, fritidsulykker samt som følge af fejlbehandling.

Kontakt specialistadvokat Anni Nørgaard Clausen og hør nærmere.

 

Få svar på nettet

Siden 1996 har vi drevet Danmarks mest besøgte juridiske website, www.familieadvokaten.dk, hvor tusinder af danskere har fået svar på deres spørgsmål.

I 2003 har vi etableret hjemmesiden www.minadvokat.dk, hvor du kan få skræddersyet testamente og ægtepagt online med bistand fra vores erfarne familieadvokater - uanset hvor i landet, du befinder dig.

Hos Advokaterne Sankt Knuds Torv er flere af advokaterne medlemmer af foreningen Danske FAMILIEadvokater som en helt naturlig konsekvens af vores fokus på private klienter.

Udfyld kontaktformularen til højre eller ring på tlf. 8613 0600. Så kan vi fortælle dig, hvad vi som familieadvokater kan gøre for at hjælpe dig - og selvfølgelig hvad det koster.

Du læser om Familie & Samliv under Kerneområder

Kontakt os

Ønsker du advokathjælp, kan du sende os en email eller udfylde skemaet nedenfor: