Skal du være andelshaver i en ny andelsboligforening?

Er vilkårene i aftalen i orden for dig som kommende andelshaver i en andelsboligforening, der køber en bestående udlejningsejendom eller nyopførte boliger? Vi gennemgår alle papirerne på dine vegne.

 

Når andelsboligforeningen stiftes

Er andelsboligforeningens vedtægter i overensstemmelse med lovgivningen på området? Sikrer vedtægterne en ordentlig regulering, så andelsboligforeningen kan fungere fornuftigt? Og er vilkårene for andelsboligforeningens køb af ejendommen i orden?

 

Vedtægterne - skal de ajourføres?

Er andelsboligforeningens vedtægter justeret, så de er i overensstemmelse med lovgivningen på området, samt de ændrede behov, der er skabt af den generelle udvikling?

 

Hvad med prisen?

Er prisen for andelen i det hele taget lovlig?
Hvordan er andelsboligforeningens økonomiske situation - dette har stor indirekte betydning for købet?

Foreningens daglige administration

Er administrationen af andelsboligforeningen blevet for besværlig for jer selv, eller ønsker I at skifte administrator? Vi kan holde et uforpligtende - og gratis - møde, hvor vi forklarer, hvad vores administration omfatter.

 

Retssager og konflikter

Vi repræsenterer andelsboligforeningen og andelshavere i retssager ved domstolene og voldgift i byggesager.

 

Hvis andelsboligforeningen ophører

Vi kan hjælpe med at organisere afviklingen af andelsboligforeningen fra beslutningen er taget på en generalforsamling til udlodning af beløbene er sket. Vi bistår jer gennem hele processen.

 

Landsdækkende advokatservice

Ønsker du rådgivning i forbindelse med andelsboliger, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Benyt kontaktformularen til højre - eller ring til os på telefon 8613 0600.

Du læser om Andelsbolig under Bolig & Fast ejendom

Kontakt os

Ønsker du advokathjælp, kan du sende os en email eller udfylde skemaet nedenfor: