Køb af bolig

Vi gennemgår på dine vegne samtlige juridiske dokumenter, rådgiver dig om køb af bolig og sørger for at tinglysningen sker korrekt, for kr. 9.000 inkl. moms.


"Skilsmisseskøde"

Skal den ene af jer overtage huset i forbindelse med separation/skilsmisse? Vi bistår med et "skilsmisseskøde" for kr. 4.750 inkl. moms


Overdragelse af fast ejendom ml. ugifte samlevende

Overdrager I et helt eller et halvt hus mellem hinanden? Vi står for papirarbejdet for kr. 4.750 inkl. moms


Familiehandler

Skal sommerhuset gå videre til næste generation? Vi sørger for, at familiehandlen forløber korrekt for kr. 6.750 inkl. moms.

 

 

Andre ydelser:

Vi er et team af boligadvokater, der er specialiserede i, hvordan man undgår de mange juridiske faldgruber, der er forbundet med fast ejendom.

Vi modtager flest henvendelser fra boligkøbere, der ønsker rådgivning - men er du boligsælger, eller handler du uden mægler, kan vi også bistå.

Vi har lang erfaring i rådgivning vedrørende andelsboligers forhold, men også bl.a. nybyggeri (entrepriseret), administration af fast ejendom og lejeret kan vi rådgive om. Se listen med artikler til højre.

Når boligen er overdraget - hvad så?

Vores erfaring gør, at du hos Advokaterne Sankt Knuds Torv samtidig får en advokat med blik for muligheder og problemstillinger, der rækker ud over selve sagen - ved hushandler rådgiver vi eksempelvis også om særeje, testamente, samejeoverenskomster o. lign.

Kontakt os

Ønsker du advokathjælp, kan du sende os en email eller udfylde skemaet nedenfor: